Privata kläder

Publicerat: 24 januari, 2010 i Okategoriserade

Mats Mügge blev av med jobbet som barnskötare då han bar en mössa med texten ”Porn star” på Facebook.

Ska sparkas på grund av hur man klär sig privat?

Självklart ska man få ha vilka kläder som man vill privat.Det hade ju vart en annan sak om man kom med en tröja att pedofeli är rätt till jobbet som barnskötare.Då hade man faktiskt börjat att undra.

Trodde inte att det var så lätt att få sparken i det här samhället.Fast man vet ju inte nu för tiden så kan det nog vara lätt att bli av med jobbet om man inte gör som cheferna säger.Jag tycker i alla fall att han borde få en tillsägelse att ta bort bilden i från Face book så hade det ju inte vart något problem för att någon stör sig på en sådan liten detalj.Det finns nog de som bättre borde gå som verkligen förstör barnen.

kommentarer
 1. Herr och/eller Fru S skriver:

  Jäkligt intressant att se att det går att komma undan med en sådan sak. För mig som faktiskt jobbat med personalfrågor så är det jäkligt tveksamt om det verkligen är en skälig grund till uppsägning, framför allt är det inte önskvärt att lägga sig i folks privatliv sålänge det inte påverkar jobbet.Jäkligt svag chef och ledning som faller för trycket från föräldrarna.//Herr S

  • Chribba skriver:

   Ja jag tvivlar på att det är ett litet barn som vart inne på Facebook och hittat bilden och sagt till mamma eller pappa min barnskötare är porr stjärna.

 2. Prinsessan Sara skriver:

  Ja, man kan ju tycka det är lite underligt! Jag menar, även om han var porrstjärna på riktigt, vem säger att han kommer bli en skitdålig pappa/förskollärare/gynekolog för det? Det är ju inte precis så att svenska porrstjärnor kan leva på enbart den inkomsten heller, så de lär ju vara tvungna att ta ett annat jobb oavsett!

  • Chribba skriver:

   Ler jag vet faktiskt inte vad en porr stjärna tjänar i lön fast jag tror faktiskt inte de har så mycket jobb här i Sverige.

 3. […] var det en barnskötare som fick sparken på grund av att ha haft olämpliga kläder på sig privat. Då var det också en annan man som fick sparken på grund ut av sina […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s