Fågel skräck

Publicerat: 16 februari, 2010 i Okategoriserade

Aftonbladet avslöjade att 5 av 16 kyklingar som importeras till Sverige är smittade med antibiotekaresisistenta bakterier.

Kommer du att sluta äta kycklingar?

Nej, jag hade inte äns läst artikeln. Men jag har förstått att det finns så mycket skit i köttet. Både kycklingar och alla andra nöt och fläsk kött. Så vi har nog så mycket skit i kroppen redan.

Tänkte man kan ju inte bli vegitarian heller för att det besprutas så mycket. Men kött är ju så förbannat gott och jag kommer även att fortsätta att äta kött.

kommentarer
  1. Maria de Suède skriver:

    All mat är ju mer eller mindre genmodifierad sà… Dà borde man ju sluta äta, fast dà dör man ju, men fortsätter man äta… Det màste man ju iaf göra…Rör inte mina fàglar, tack ! ”fniss”

    • Chribba skriver:

      Nä jag tror att man oroar sig för mycket.Jag orkar inte oroa mig mer.Dör jag så dör jag det är inget jag kan göra något åt. Som sagt man måste ju äta.

  2. […] det är jag inte, jag orkar inte vara orolig för allting som finns här i världen. Jag skrev om faran att äta kyckling redan för sju år sedan, och jag har fortfarande inte blivit sjuk. För fyra år sedan så var det […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s