Vilken väg är rätt?

Publicerat: 20 mars, 2010 i Okategoriserade

Justitieminister, Batrice Ask, vill sätta fokus på landets sexköpare. Det vill hon göra genom att skicka delgivningsbrevet till sexköparens bokföringsadress – där hans familj kan bo.

Är det rätt väg att gå?

Ja vist hur ska de annars skicka delgivnings breven? Det är ju klart har sexköparen familj med fru och barn så är det ju bra att hon får veta vad han är för någon person som köper sex i stället för att vara med sin lagvigda.

Jag förstår inte hur de annars skulle skicka det. Till jobbet eller? Det är som Paulina berättar att det är ju faktisk sexköparen som ska skämmas och inte de stackars tjejerna. Så hon är verkligen en hjälte som hjälper de stackars tjejerna att återta sitt normala liv.

kommentarer
 1. Hanna hmm skriver:

  japp… skicka på bara!!! Man får stå sitt kast!

 2. himlen är trasig skriver:

  Fan, vad allt blir kompicerat när det kommer pengar med i bilden.

  • Chribba skriver:

   Ja varför ska det vara pengar med i bilden.Det finns säkert så kallade prostituerade som nöjer sig med saker.Så som en lägenhet, bil och en massa fina egodelar.Men ändå är de ju inte horor för pengarna syns inte.

 3. silvertörne skriver:

  En viktig distinktion: Pratar du om _dömda_ sexköpare. Eller menar du det justitieministern föreslog, att utpekande brev skickas vid enbart _misstanke_ om brott mot sexköpslagen? Det är en rätt ordentlig skillnad. Vi har en rättsprincip som grundar sig på ”oskyldig tills dess motsatsen bevisas”. Och justitieministerns utspelsförslag lär nog vara olagligt, sett till detta…

  • Chribba skriver:

   Ja det har du ju rätt i. Det kan ju inte vara roligt om en man kommer på malmskilnads gatan och ser en gammal klasskompis och går fram och pratar med henne och sedan blir anklagad till att ha tagit kontakt med en prostutierad.Han kunde ju inte veta att den tjejen had börjat att sälja sex.Klart att det ska vara klart bevisat att svinet går till prostutierade först.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s