Att stanna kvar i ett dåligt förhållande

Publicerat: 21 mars, 2010 i Okategoriserade

Tiger Woods och Elin Nordgren jobbar med att lappa ihop äktenskapet.Enligt uppgifter stannar Elin för barnens bästa.

Är det rätt att stanna i ett förhållande för barnens skull?

Nej då kommer barnen bara att må dåligt ut av att föräldrarna hela tiden bråkar,och då kommer barnen bara att må ännu sämre.Fast det är ju klart att barnen vill att föräldrarna ska vara tillsammans men det är nog inte roligt för dem om de jämt är i luven på varandra.

Om Tiger hade gjort ett felsteg så hade det nog vart rätt att försöka att lappa ihop äktenskapet.Fast det var nog lite för många hopp över gärdsgården nu.

Annonser
kommentarer
 1. sarahmara skriver:

  Ganska MÅNGA för många felsteg gjorde han ja… Dock ska var och en få bestämma själv om man förlåter och lever vidare tillsammans. Men för barnens skull: -Nej!!! kan bara bli fel!. Sen kan jag tro att många säger att det är för barnens bästa för att dom inte vill erkänna att dom själva faktiskt vill fortsätta… vad jag tror iaf//sarah

  • Chribba skriver:

   Ja jag tror faktiskt det är Elin själv som vill vara kvar och inte för barnens skull.Nej jag vet inte bara hon vet vad hon ska göra.

 2. AOSTC skriver:

  Nej. Barn känner av om föräldrarna mår dåligt och om de har konflikter med varandra. Så tar barnen på sig skuld för att mamma och pappa inte har det bra. Så att hålla ihop enbart för barnens skull tycker jag är fel, för mig är det fel….

  • Chribba skriver:

   Självklart känner barnen av att föräldrarna är oense.Det behöver inte äns betyda att de jämt skriker och bråkar på varandra utan bara att de är föraktfulla mot varandra.Har själv vuxit upp i ett skilsmässo hem så jag vet hur jobbigt det kan vara.Ändå vill man att föräldrarna ska vara ihop men man blev ju själv trasig då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s