Äta på McDonalds?

Publicerat: 15 maj, 2010 i Okategoriserade

Personalen på McDonalds beodras att fuska med tidsmärkningen på mat- enligt en ny SVT-dokumentär.

Kommer du äta mindre på McDonalds nu?

 Nej jag äter så pass lite där och förhoppningsvis så kanske de blir bättre när det här har uppmärksammats. Såg ju inte själv dokumentären fast jag har nästan fattat det att det går till så.

kommentarer
 1. Zmilla skriver:

  Det hela är så löjligt att man tappar oden…(eller bokstäverna) Hursomhelst lär donken inte vara ensamma, och har man inte bekymrat sig tidigare över vad man stoppar i sig då man äter på snabbmatskedjorna, då kan man lugnt fortsätta..Själv äter jag väl på McDonalds i snitt 3 ggr/år.

  • Chribba skriver:

   Ja jag vet inte hur många gånger jag äter fast jag förstår att så är det på de flesta snabbmats resturanger lite dåligt med hygienen.

 2. AOSTC skriver:

  Jag äter där kanske två-tre gånger om året. Så för min del gör det inte så mycket.

  • Chribba skriver:

   Ja jag äter nog lite mera än vad du gör. Jag vet inte hur mycket mera fast jag vet ju att de är ju lite si och så med hygienen. Fast jag säger som Zmilla att jag orkar inte bry mig så länge som jag inte blir sjuk.

 3. McDonald's skriver:

  Hej,Jag förstår att det uppstår många frågetecken efter de inslag som har visats i media. Ni är varmt välkomna att chatta med oss ikväll 21:00 – 22:00 på http://www.fragamcdonalds.se/ där ni redan nu kan gå in och ställa frågor!HälsningarSara JanssonMcDonald’s Kundservice McSvar

  • Chribba skriver:

   Ta där blev jag verkligen imponerad ut av ert snabba svar. Jag har ju själv inte sett inslaget och så orolig är jag inte.Fast jag tycker att det är bra att ni blir granskade så att ni vet att ni har ögonen på er.

 4. Joppy skriver:

  Alltid lika intressant att se hur människor följer strömmen utan att klara av att tänka själva. Eller vad säger du Chribba 😉

  • Chribba skriver:

   Ja även jag kan nog följa strömen, men är det något jag inte gillar så gör jag det inte. Men det är ju klart att det finns många människor som gör som alla andra.

 5. AKKANS skriver:

  Ja, kan man diska toalettsitsen i diskmaskinen på McDonald´s, så är väl inte detta vara så chockerande……………Och som sagt de är ju inte de enda som fuskar med maten………..kattmat på pizzor….ICAs fusk med malet kött, listan är lång…………..Skulle man följa alla skriverier om salmonella i ägg, kycklingbakterier mm då finns det nog inte mycke mat man skulle äta……Nej jag gör inte som alla andra

  • Chribba skriver:

   Ja jag håller med detcär nog mycket man inte vet om så länge jag inte blir sjuk så går det ju bra.

 6. Brain Seltzer skriver:

  En Big Mac är alltid en Big Mac, och inte tror jag att alla ställen fuskar! Hur många gånger har man inte mat hemma på spisen som står i kanske 30 min innan den siste äter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s