Köpa sex på semestern

Publicerat: 29 mars, 2011 i Okategoriserade

I Sverige är sexköp förbjudet. Socialdemokraterna vill nu kriminalisera svenskarnas sexköp även i länder där det inte är olagligt.

Ska det vara straffbart att köpa sex utomlands?

Ja det är ju så moraliskt fel att betala för sex och att köpa sex är inte att köpa kärlek. Kärlek ska ges med respekt och det ska vara en ömsesidig sådan.

 

kommentarer
 1. CyronSE skriver:

  Sexköp ska givetvis vara lagligt så länge ingen blir tvingad till det. Annars måste porrfilmer också förbjudas och sex i vanliga filmer. Vad är nästa steg? Inga kyssar i film? Inga kramar? Inga vänliga ord?Nej…

  • Chribba skriver:

   Fast det finns ju kvinnor som blir tvingade att sälja sex och sedan finns det de kvinnor som på grund av sitt missbruk är tvugna att sälja sex för att finansiera sitt missbruk.

 2. - Winch - skriver:

  Skulle aldrig betala för sex. Bara naturell duger.ha d g / w

 3. LadyHera skriver:

  Om man köper sex av en kvinna som inte säljer frivilligt så finns det andra lagar att ta till, som koppleri, våldtäkt, sexuellt utnyttjande,misshandel etc. Två vuxna människor som frivilligt har sex med varandra ska inte straffas bara för att de förekommer pengar. Det blir ju löjligt. Ska vi straffa killarna som bjuder en tjej på middag på dejten? Killen som betalade drinkarna till sitt krogragg?De har ju också gett pengar till någon de sedan har sex med.

  • Chribba skriver:

   Ja det finns ju många unga snygga tjejer som vet om att de är snygga och inte behöver betala för det de dricker eller äter om de sedan hoppar i säng med killen som bjuder dem är hon en prostituerad då?Om en man är rik och har en älskarinna och betalar hennes hyra är hon älskarinna eller hora då?

 4. […] utomlands så får man ju ha koll på vad man får göra och inte göra. Det är nog många som köper sex utomlands. Som jag skrev om för fem år […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s