Tv:n i datorn!

Publicerat: 8 december, 2013 i Okategoriserade

Om du äger en dator med internetuppkopling måste du betala TV-licens. Nu kritiseras kammarrättens utslag av en it-professor.

Är det rätt att ta betalt för tv i datorn?

Jag tycker att de ska lägga avgiften på skatten. Nu mera har ju nästan alla en tv eller dator. Men alla tittar ju inte på varken tv eller använder datorer. Men de flesta ser väl någonting på en tv. Så som nyheter eller något sport program. Men vi kan ju inte betala för varenda dator utan bara för varje hushåll.

Den 13 september så var frågan om jag någonsin hade smitit i från tv -licensen  och det är väl preskriberat nu. Den 9 mars  2010 så hade tv använt licens pengarna till melodifestivalen. Den här fråga har vart uppe i mars i år om vi ska betala licens eller inte.

kommentarer
  1. […] Jag tycker att tv avgiften ska läggas på skatten. För nu kan alla se på tv i mobil, surfplattor och datorer. Alla kanske inte tittar på tv. Men vi betalar ju även skatt så att det ska finnas barn omsorg och alla har ju inte barn. Jag skrev om det här 2012 och då var det snack om att tv licensen skulle försvinna i år. Jag skrev om det även förra året om det här med tv i datorn. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s