Bedragarna blir fler och fler

Publicerat: 25 februari, 2016 i Okategoriserade

Aftonbladet berättade i förrgår om en man som fick bankkontot  länsat av en bedragare som stal hans kort när han var inlagd på Karolinska sjukhuset förra året.

Är du orolig för kontokortsbedrägerier? 

Jag har skrivit om det här förut. Flera gånger redan för fem år sedan så var frågan om jag är rädd för bedrägerier?  Likadant för fyra år sedan om internet bedrägerier. Då var frågan också om jag tycker att min bank är internetsäker.

 

kommentarer
  1. […] För fem år sedan så var det bedragare på nätet. Om jag var rädd för bedragare på nätet. 2012 så var det också om jag litade på banken? Då var det också om att man kan få kortet kapat. Då begav de sig också på bankomaterna. För fyra år sedan så skulle man se upp för bedragare på nätet. Skrev också om att jag litade på min bank för fyra år sedan. Då skrev jag också att vi skulle se upp för nätbedragare. För tre år sedan så kunde man också bli lurad på nätet. Då var det också en massa bedragare på Facebook. För tre år sedan var det också om oro på nätet. För två år sedan så var det orolig för bankomat bedragare. För två år sedan så skrev jag att jag måste vara uppmärksammad på att det finns bedragare ute på nätet. För två år sedan så skrev jag om jag var rädd för bedragare. Förra året så var det rädslan för att få sin identitet kapad. Då var det också om bluff sms. Skrev också om att jag inte orkar att vara rädd hela tiden för kontobedragare. Ja de ökar ju hela tiden och de blir bättre och bättre. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s