Har fått hjälp ut av dem

Publicerat: 28 september, 2016 i Okategoriserade

Liberalerna vill lägga ner Arbetsförmedlingen och skapa en ny myndighet med fokus på dem som står längst från arbetsmarknaden – nyanlända, unga och funktionshindrade.

Behöver Arbetsförmedlingen göras om?

Ja kanske, fast jag har ju haft hjälp ut av dem. Jag är väl funktionshindrad på grund av den svåra misshandeln 1995. Men jag har fått arbete på mitt gamla jobb trots min förvärvade hjärnskada som jag fick efter misshandeln.Fast fästmön som har skadat sig i jobbet och jobbar halvtid, försöker att få kontakt med dem. Fast de har fortfarande inte kontaktat henne. Jag tycker verkligen synd om henne.

För sju år sedan så skrev jag att arbetsförmedlingen hade anställt jobbcoacher som tjänade 60 000:- i månaden. För fyra år sedan så la myndigheter så som arbetsförmedlingen la miljonbelopp på olika PR-byråer. För tre år sedan så var frågan om jag hade förtroende för arbetsförmedlingen? Då var det en generaldirektör som fick sparken. Fast hon får ändå mer pengar än vad jag får fast jag jobbar. För sju månader sedan så var det mycket mobbing på arbetsförmedlingens huvudkontor,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s