Dopad ofrivilligt

Publicerat: 15 oktober, 2016 i Okategoriserade

Ännu en dopningsskandal skakar längdskid världen. Norska stjärnan Therese Johaug har testat positivt för en otillåten substans.

Är norska skidåkare fria från doping?

Nej, men alla är nog inte dopade, fast jag tycker att Therese Johaug inte var medveten om det. Fast jag tycker inte att det var hennes fel. Men det är var ju hennes läkares fel.

Ta och granska hela norska skidlandslaget. Fast det verkar som hela skideliten i världen verkar vara dopade. Vi ska stoppa allt vad doping gäller. När jag var ung och spelade fotboll så var jag inte nykter och domaren. Ville stoppa mig, för att säga till att han kunde anmäla mig för doping. Jag var ju aktiv och drack rätt mycket på den tiden. Fast jag har en annan blogg som jag skriver om mitt missbruk i. Jag skriver även en massa andra saker i den.

kommentarer
  1. kao skriver:

    Det var visst någon läppkräm hon hade använt och den innehöll stereoider. Tråkigt, men samma regler ska gälla alla. Undrar hur ledsna de ryska idrottarna blev när rysshatet i väst tog sej såna proportioner att man stängde av alla ryssarna från OS.

    // Kao

  2. […] Samma månad så var det snack om Ryska fri idrottare som blev portade från OS. Jag har skrivit om Therese Jouhag förut när hon först blev anklagad för doping. Jag hoppas verkligen att inga svenska skidåkare […]

  3. […] för två månader sedan, så skrev jag om doping i samband med att den norska skid-åkaren Therese Johaug som åkte fast för doping. För en månad sedan så var det frågan om de svenska skidåkare […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s