Stoppa fusket

Publicerat: 30 november, 2016 i Okategoriserade

Norska skidstjärnan Therese Jouhag ska vara avstängd i 14 månader för doping, anser Antidoping i Norge. Värre beslut än väntat, tycker hon.

Tycker du att Johaug straffas för hårt?

Nej verkligen inte, jag är i mot doping och jag har skrivit om det här förut. För fem år sedan så skrev jag om dopade motionärer. För fyra månader sedan så blev Abeba Aregawi friad från anklagelserna om doping. Samma månad så var det snack om Ryska fri idrottare som blev portade från OS. Jag har skrivit om Therese Jouhag förut när hon först blev anklagad för doping. Jag hoppas verkligen att inga svenska skidåkare är dopade.

kommentarer
  1. […] Jag har skrivit om doping många ut av mina tidigare blogg inlägg. För fem år sedan skrev jag om dopade motionärer. För fem månader sedan så skrev jag om Abeba Aregawi  om hon skulle få tävla i OS. I somras skrev jag ungefär samma fråga som dagens fråga. Ungefär för två månader sedan, så skrev jag om doping i samband med att den norska skid-åkaren Therese Johaug som åkte fast för doping. För en månad sedan så var det frågan om de svenska skidåkare dopade sig. I slutet av den förra månaden så var frågan om Johaug hade dömdes för hårt. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s