Vet de om pedofiler så sätt dit dem

Publicerat: 13 januari, 2017 i Okategoriserade

Polisen känner till 15 000 svenskar som laddar ned filmer grova sexangrepp med barn, visar Aftonbladet och SvD:s granskning. Bara 119 dömdes för brottet 2015.

Bör fler kunna dömas för barnpornografibrott?

Ja om de vet om vilka kräk som laddar ned såna kränkande och brutala pedofilfilmer så  sätt dit dem. Själv gillar jag barn, fast jag kan inte fatta pedofilers tankesätt. De har sjuka tankar. Jag utbildade mig till barnskötare en gång i tiden för att jag gillade att vara med barn och då att leka och inte något annat.

Skrev om det här om pedofili för sju år sedan om att varna grannarna om en dömd pedofil flyttar in i kvarteret. För fyra år sedan så ville Patrik Sjöberg veta om hans granne var en pedofil. För tre år sedan skrev om jag var rädd för att bli uthängd på nätet. Då var det även frågan om jag lägger ut bilder på nätet. För fyra månader sedan så var det om påstådda brottslingar blir uthängda på nätet.

Jag är så ledsen över alla offer i samband med pedofiler och vill att de ska dömas hårt. Fast då ska det vara bevisat att det har skett.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s