Bryr mig inte så mycket om mellon!

Publicerat: 13 februari, 2017 i Okategoriserade

Två veckor avklarade, fyra veckor kvar…

Är du redan trött på Melodifestivalen?

Nej jag bryr mig inte om den så mycket. Klart att jag kan titta på den ibland, fast helt inne i den är jag inte. Det är bara roligt att veta vilka Sverige skickar. Fast trött på den är jag inte.

Jag skrev om melodifestivalen redan för sju år sedan. Då var det om det var rätt att använda licens pengarna till den underhållningen. Då var det också frågan om vi Svenskar har en dålig musik smak. Ja för sex år sedan så var det frågan som brukar ställas om det var rätt låt som gick vidare. Då var det frågan om SVT skulle fortsätta att sända melodi-festivalen.

Ja för sex år sedan så vann inte min favorit melodifestivalen. Då vann Erik Saade som vann den svenska finalen. Ja då fick även utländska jury grupper som röstade. Erik Saade vann och då kom ju samma fråga som ställs varje år. För fem år sedan så frågades det om jag kommer att följa melodifestivalen. Då avgjordes festivalen i Baku där landet styrs av en familjedynasti. Frågan var om SVT hade vart för lite kritisk mot landet. Om att SVT skulle vara mer kritiska mot landet.

2012 så var frågan om i vilken stad som skulle arrangera Eurovisions festivalen i Sverige 2013 eftersom Sverige vann 2012. Då var det mest män som var med i schlagern.

För fyra år sedan så var frågan tvärtom om jag skulle saknaden melodifestivalen när den var slut. 2013 så var det Malmö som stod som värd med Robin Stjernberg som svensk artist. Det är ju klart att jag hoppas på att han vinner.

För två år sedan så var frågan om jag längtade efter melodifestivalen. För två år sedan så blev det klart att Eurovisions finalen 2016 i Stockholm förra året. Ja förra året sa Christer Björkman att det är för lite schlager i melodifestivalen.

Förra året så var frågan om jag tyckte om melodifestivalen? Då blev det lite mer politiskt i själva finalen. Ja då var det fler länder som vill vara med i Eurovisions tävlingen. Att hela världen ska ingå i tävlingen och inte bara Europa.

kommentarer
  1. […] Ja jag tittar, fast så jätte intresserad är jag inte. Jag håller helt kart på Jon eftersom det vore häftigt att skicka någon i från vår ursprungsbefolkning . För ett par år sedan så kom frågan om jag redan var trött på mellon. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s