Trivs bra med vår bank

Publicerat: 16 februari, 2017 i Okategoriserade

Aftonbladets genomgång visar att du kan tjäna många tusenlappar genom att välja en bank som har den fördelaktigaste räntan och binda ditt sparande.

Kan du tänka dig att byta bank?

Nej jag trivs med vår bank.Ärligt talat så är jag inte så insatt i ekonomin. Jag hat väl knappt några pengar att spara. Fast jag vet att jag lägger undan ett par hundra till pensionen. Ja det är ju bara fjorton år tills jag ska gå i pension. Ja jag är ju redan deltids pensionär.

Jag har skrivit om banker många gånger förut.För åtta år sedan skrev jag att Swedbank delade ut bonusar trots att banken gick i förlust. Då skrev jag även om att skaffa fonder som jag inte hade pengar till. 2009 så var frågan om jag skulle kunna tänka mig att ta ett sms-lån. Då var det också om vårt sparande.

Då var det även om fonder igen. För sju år sedan så var frågan om jag litade på min bank? Ja den frågan har kommit ofta. Då kom även frågan om vi skulle binda våra lån. Oftast skrev jag att det var fästmön som är mest ekonomisk. 2010 var det också frågan om jag litade på min bank. För fem år sedan så var frågan om jag hade förtroende för bankerna? 2013 var frågan uppe igen om jag litade på min bank. Ja den frågan har vart många gånger.

För två år sedan så skrev jag att jag en gång i tiden hade Nordea men vi bytte den.

kommentarer
  1. […] frågan om jag blev lyckligare ut av pengar? För sju månader sedan så var frågan om jag skulle byta bank? För ett halv år sedan så kom frågan om jag litade på mitt bank-id?  För två månader sedan […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s