Får se upp för alla bedragare

Publicerat: 21 februari, 2017 i Okategoriserade

Nu är det högsäsong för bedragare som ringer upp privatpersoner och utger sig för att vara PPM-rådgivare.

Är du orolig för bedrägeri?

Ja den här var också i gårdagens tidning, men den här frågan har jag haft flera gånger förut. Redan för åtta år sedan så skrev jag om att få sin identitet stulen. För sju år sedan var det bedragare vid bensinmackar.

För fem år sedan så var det bedragare på nätet. Om jag var rädd för bedragare på nätet. 2012 så var det också om jag litade på banken? Då var det också om att man kan få kortet kapat. Då begav de sig också på bankomaterna. För fyra år sedan så skulle man se upp för bedragare på nätet. Skrev också om att jag litade på min bank för fyra år sedan. Då skrev jag också att vi skulle se upp för nätbedragare. För tre år sedan så kunde man också bli lurad på nätet. Då var det också en massa bedragare på Facebook. För tre år sedan var det också om oro på nätet. För två år sedan så var det orolig för bankomat bedragare. För två år sedan så skrev jag att jag måste vara uppmärksammad på att det finns bedragare ute på nätet. För två år sedan så skrev jag om jag var rädd för bedragare. Förra året så var det rädslan för att få sin identitet kapad. Då var det också om bluff sms. Skrev också om att jag inte orkar att vara rädd hela tiden för kontobedragare. Ja de ökar ju hela tiden och de blir bättre och bättre.

kommentarer
  1. […] Då lurade de ju även på Facebook. Just när skatteåterbäringen är på gång så ökar bluffarna. För två år sedan så var det att få sin identitet stulen. För ett år sedan var det om kontobedrägerier. För fem månader sedan så var det Black friday. Även för två månader sedan var det om nätbedragare. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s