Orkar inte vara rädd

Publicerat: 31 mars, 2017 i Okategoriserade

Svenska Dagbladet har avslöjat att cancerframkallande ämnen kan finnas i palmolja som ingår i många av matjättarnas livsmedel.

Är du rädd för palmolja?

Jag vet inte ens vad palm olja är för någonting. Jag har skrivit om rädslor flera gånger förut. För fem år sedan så var det om rädslor i samhället. För två år sedan skrev jag samma rubrik som jag hade ovan. För ett par år sedan så var det rädslan för att flyga.   För tio månader så var det rädslan för masskjutningar.  Även jag kan känna rädsla men inte för palmolja. Jag skriver om mina olika rädslor i min nykterhets blogg.

kommentarer
  1. […] Nej inte rädd, fast det är klart att jag är ju oroad över det politiska läget. Även all den här terror hoten. Tänker på det som skedde på Drottninggatan i Stockholm. Men vi vet ju inte om IS låg bakom dådet? För två år sedan så skrev jag att jag inte orkar att oroa mig hela tiden i samband med att det var 70 år sedan de släppte atombomben. För en månad sedan skrev jag att jag inte orkade att gå omkring och vara rädd hela tiden. Då var det om Palmolja. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s