Även jag är på väg att bli det

Publicerat: 23 september, 2017 i Okategoriserade

Författaren Moa Herngren skrev sin bok ”Tjockdrottningen” i vrede över samhällets vikt-stress och efterlyser en ökad tolerans för fler kroppstyper.

Tycker du att överviktiga föraktas?

Ja de gör det säkert, själv så håller jag nog på att bli överviktig. Jag bara äter och rör mig för lite. Kanske ska börja arbeta mer i viktklubben.

Jag har skrivit om vikt många gånger förut. För sju år sedan skrev jag om att Charlotte Perelli försökte lura bantare.  För sex år sedan så var det om smala skyltdockor. Då var det också skriverier om att flera läkare varnar för den hetsbantning som sker på tv i Biggest Loser.

För fem år sedan så var det åsikter om LCHF dieter. Ja Sverige blir mer och mer överviktiga. Om Sverige ska anpassas för att vi blir mer och mer överviktiga. Då skrev jag också om att amerikanerna försökte begränsa storleken på läsk. Frågan var om det hetsas för mycket på vikten.  Ja då var det en hysteri om vikten. Jag orkar inte vara med i den hysterin.

För fyra år sedan så skrev jag om att vi måste röra oss också. Då var det också hets mot överviktiga.  Att vi inte bara ska sitta stilla.

För tre år sedan så kom frågan om vikthetsen påverkar samhället.  För två år sedan så såg jag att jag säkert åt fel sorts mat. Därför som jag går upp i vikt.

För två år sedan så började engelsmännen att ha skatt på läsk 2018 . Förra året så skrevs det att kramar får folk att gå ned i vikt.

För åtta månader sedan så förbjöd fransmännen påfyllning ut av fri läsk till maten. För fyra månader sedan så var det frågan om hur viktigt det är att vara i form till sommaren. Huvudsaken är att jag mår bra i livet trots min vikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s