Vaccin för allas bästa

Publicerat: 4 januari, 2018 i Okategoriserade

63 nyfödda kan vara smittade av mässling på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Nu kommer krav på vaccinering av all personal.

Borde det vara tvång med vaccinering?

Jag har ju skrivit om det här förut redan 2009 så var det vaccination för Svininfluensan. Då var frågan om jag var rädd? Då var frågan om jag skulle vaccinera mig också. Då var frågan om jag oroade mig för en vaccination. 

Då var det många som trängde sig före all kö för vaccination. Då var det frågan om det var fel att vaccinera sig. Då var det många som trängde sig före de som var i riskgrupperna. Det året var det en stor oro för att få svininfluensan.

2010 så var det vaccin mot svininfluensan och oro över att bli sjuk på grund ut av det.  Året efter så var det flera olika influensor som härjade och då var frågan hur jag själv undvek att bli sjuk.

2012 så var det frågan om det var rätt att massvaccinera befolkningen. Då undrade jag om man var tvungen att vaccinera sig flera gånger.

2014 så var det frågan om vaccin mot TBE  2015 var frågan om jag var rädd för att vaccinet inte skulle fungera.

I December förra året så skrev jag att jag att jag inte brukade vaccinera mig.

För tre dagar sedan så skrev jag att jag var i mot en tvångsvaccination. Fast en gammal skolkamrat som arbetade inom vården tyckte att jag skulle tänka om. Jag har gjort det och om det inte kostar något så kanske jag gör det om jag inte gjorde det när jag var liten. Ska ta reda på om jag är vaccinerad-

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s