Svenskarna klarar sig utan honom

Publicerat: 11 juni, 2018 i Okategoriserade

VM i fotboll i Ryssland startar om tre dagar. Men Zlatan tackade nej och det svenska landslaget får klara sig utan honom.

Kommer du att sakna Zlatan i VM?

Nej de kommer att klara det bra utan honom. Nog för att han är duktig, men han är inte hela landslaget. Fast det skulle bra att ha honom som assisterande tränare. Så att han kan peppa de andra unga spelarna.

Ja det verkar ju gå bättre för Sverige utan Zlatan men han skulle vara bra att peppa de unga grabbarna. Jag har skrivit många gånger om Zlatan. Redan 209 skrev jag om att Zlatan var en dyr fotbollsspelare. Då ville även Barcelona ha ett ord med i spelet för att låta Zlatan vara med i VM-kvalet mot Ungern.

2010 så skulle Zlatan skriva på för Milan. 2011 så åkte Zlatan Berg och dal bana på Gröna Lund.. 2013 så kom frågan upp om Zlatan var tidernas största idrotts profil.

2014 så spelade Zlatan in en reklam film för Volvo där han talade in svenska nationalsången.

2015 så kunde vi till och med lukta som Zlatan. Då frågade även tidningen Klick om hur min egna doft skulle vara.

2016 så stämde Zlatan förre detta förbundskapten i friidrott Ulf Karlsson som anklagade honom för doping. Då slutade Zlatan även i landslaget. Då skrev jag också att Sverige skulle gå till VM utan att ha med Zlatan. Då skulle även Zlatan bli en staty i Solna.

Förra året så skrev jag att landslaget klarar sig bra utan Zlatan och de gjorde de också. Så jag saknade inte Zlatan.

Förra året så satsade Zlatan på mode fast det verkar inte gå så bra. I mars i år så tyckte jag att Zlatan kunde hjälpa spelarna i från bänken. För några månader sedan så undrade jag om Zlatan hade dåligt med pengar nu mera. För någon månad sedan så kommer Zlatans staty sättas på rätt plats i hans hemstad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s