Är ju en beroende person

Publicerat: 6 oktober, 2018 i Okategoriserade

Under onsdagsförmiddagen låg Instagram nere i stora delar av världen vilket ska ha drabbat omkring en miljard användare. Ingen kunde ladda upp bilder och de möttes av förklaringen ”serverfel”.

Är du beroende av sociala medier?

Nej det är jag nog inte, jag visste inte ens att Instagram låg nere. Jag använder Instagram fast jag märkte inte ens att det låg nere. Klart att jag är mycket på Facebook och att jag bloggar. Jag har ju flera bloggar som jag skriver i varje dag. Den här bloggen så försöker jag att få ut dagens Vi 5 fråga i från Aftonbladet. Vad jag själv skulle svara. Sedan har jag en blogg som jag skriver om allt möjligt. I dag var det en bibel text och i går var det en rolig historia. Den heter fredlig.se. Sedan har jag en massa andra bloggar som jag skriver. För jag tycker att det är kul att skriva och kul om andra kan läsa det jag skriver.

Jag är en beroende person och jag har och håller på att arbeta med AA:s Stora bok och bloggar även om det. Fast jag hoppas att den är hemlig, så att bara personer som begär att få komma in och läsa bloggen kommer in. Men jag är så dålig på det här med Sociala media så jag vet inte om alla kan läsa bloggen ändå. Eftersom det är ingen som har ansökt om att få läsa bloggen. Vill ha den hemlig spå att andra vågar kommentera.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s