Ja om någon vill ha dem så

Publicerat: 6 november, 2018 i Okategoriserade

Jackor virade runt ett träd, klädpåsar med skor och varma plagg till hemlösa och behövande i kylan. Initiativet att lägg ut klädpåsar har fått skjuts av bilder på sociala medier.

Vill du skänka kläder till hemlösa?

Ja det var en väldigt smart ide. Varför inte ha ett ställe eller ett par ställen i stan där vi kan lämna överblivna kläder. Där de som inte har råd kan hämta dem. Mina kläder är så slitna, eftersom jag nästan aldrig köper någonting nytt. Fast det kan ju faktiskt finnas några kläder som jag har växt ur. Eller som har blivit för små på grund av att jag har blivit så tjock. Då skulle jag gärna lämna dem dit. Fast det ska finnas några specifika ställen som vi kan lämna till, där folk som behöver kan komma och hämta. Som ett kläd bibliotek.

Jag undrar om klädbiblioteket som fanns i midsommarkransen 2010 finns kvar. Det var ju verkligen en smart ide. Men tyvärr så är de flesta ut av mina kläder så dåligt skötta att ingen vill ha dem. Men om jag går igenom min garderob så kanske jag kan skänka hela och rena kläder till dem.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s