Har ingen ångest över mobilen

Publicerat: 8 februari, 2019 i Okategoriserade

Många mobiler är överfulla och måste rensas eller uppdateras. I takt med att fler använder sin mobil, ökar risken för sårbarhet.

Har du mobilångest?

Nja jag vet inte, fast det kan hända. Jag är ju en beroende personlighet, så jag nog även beroende ut av telefonen. Det är klart att även jag kan få ångest ut av att vara utan mobilen.

Jag har skrivit om 2009 skrev jag om att förbjuda prat i mobilen i bilen. Även 2010 skrev jag om att det inte var okej att prata i mobilen när man kör bil.

Jag har skrivit om 2009 skrev jag om att förbjuda prat i mobilen i bilen. Även 2010 skrev jag om att det inte var okej att prata i mobilen när man kör bil.

2011 så var det strålning i från mobilen, hur farlig var den?Då var det även frågan om mobilen hade tagit över mitt liv. Det året var frågan om rädslan över att använda mobilen utomlands?Då erkände jag att jag hade mobilen påslagen under min semester.

Även under 2012 så kom frågan upp hur farlig mobilen var. Även 2013 så kom frågan upp om mobilberoendet.

Att jag även kollar jobb mejl på fritiden. Ja jag erkände 2013 att jag är beroende ut av mobilen. Det året kom även frågan om jag skulle prata i mobilen under en flygtur. Det påpekades och föreslogs om de skulle förbjuda mobilprat under bilkörningen. Frågan kom även upp om barn skulle ha smarta telefoner.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s