Brorsan fick cancer av snus

Publicerat: 25 februari, 2019 i Okategoriserade

Svenskt snus kan rädda liv skrev Aftonbladet den 14 februari. Färre dör i tobaksrelaterade sjukdomar om rökarna blir snusare.

Borde fler snusa?

Ja brorsan fick cancer ut av snus, han dog i emellertid ut av en annan beroende sjukdom. Jag har skrivit om snus många gånger förut. 2010 så gjorde Martin Timell reklam för snus.

2011 så vill Göran Hägglund att snus skulle vara lagligt i hela Europa.Då skrev jag att jag tyckte att det var rätt att de höjde skatten på det som skadar människorna.

2012 så ville EU stoppa snus eller i alla fall smaktillsatserna i dem. Även frågan efter det som nästan den förra om att förbjuda smak tillsatserna i snus. Själv så var jag inte orolig för att EU skulle förbjuda snuset. Jag började undra vad EU hade med snuset att göra. Att de ville förbjuda snuset. Även i slutet av 2012 så var det att EU ville stoppa snuset.

2013 så tyckte Norrmännen att snusningen kunde rädda liv. Ja då ville ju EU stoppa snuset.

2014 så höjde de skatten på Snus, alkohol och alkohol. Ja och snuset höjdes det mest i skatt det året.

2015 så förbjöd landstinget i Uppsala snus på jobbet. Då ville utländska forskare att snus skulle vara billigare än cigaretter.

2016 så ville Norge få sitt land tobaks fritt 2035 undrar om de då även menade snus eftersom det också är tobak. De hoppades på att snusande minskade om de gömde undan snuset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s