Kommer jag att få vård om jag får cancer när jag är äldre

Publicerat: 11 mars, 2019 i Okategoriserade

Aftonbladet skrev för ett par veckor sedan om att pensionerade patologer räddar cancervården i Sverige, den äldsta är 72 år.

Oroas du av att cancervården förlitar sig på pensionärer?

Ja det är klart att jag kan oroa mig, fast jag orkar inte gå omkring och vara orolig. Jag vet att mamma fick cancer, även min bror fick cancer. Jag har skrivit om cancer många gånger förut.

I juli 2009 så skrev jag om cancer på grund av att jag har för mycket leverfläckar. Det året så ökade även hudcancer på grund av att de har solat solarium. Jag skrev det året att jag litade på sjukvården.

I Maj året efter så var frågan om jag skyddade mig mot solen. Ja om jag får cancer så skulle jag säkert få jobba vidare. Eftersom försäkringskassan inte ersätter dig om du inte har huvudet under armen.

2011 så fick även Ingvar Oldsberg cancer.Det året så var det frågan om även mobil telefoner kan orsaka cancer.Det var fortfarande oklart om de orsakade cancer.

2012 så var det rött kött som orsakade cancer. Då var det farligt hatt äta allt kött. Ja blir du sjuk i cancer så ska du ändå fortsätta att jobba enligt kassan. Då ville de att hon skulle börja jobba igen.

2013 så ökade cancerriskerna i Sverige. Även 2014 så ville de att vi skulle dra ned på köttet på grund ut av cancerrisken,

2015 så kom forskarna fram till att kaffe hjälpte till mot hudcancer.Då kom det fram att även ris var cancer framkallande. Även då var det en fråga om jag skyddade mig mot solen. Då visade även en politiker brösten på Facebook för att visa sin förmån för cancern. Då kom frågan om jag tyckte att det var för mycket cancerlarm. Då vek Zelmerlöw ut sig till förmån för att uppmärksamma prostata cancern,

2017 så kom det larmrapport om att det fanns palmolja i vissa livsmedel i vissa matvarujättar. Även då så var det snack om cancer risken för solen.Ja 2017 så gick även min mamma bort i cancer.

Ja även brorsan dog i cancer kanske var det på grund ut av hans snusande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s