Heja Greta!

Publicerat: 8 maj, 2019 i Okategoriserade

En undersökning i Aftonbladet visar att klimat och miljö är de viktigaste frågorna inför EU-valet.

Är miljö och klimat den viktigaste EU-frågan just nu?

Ja det är det verkligen. Greta Thunberg är verkligen årets miljö kämpe. När jag själv var 16 år (1981) så strulade jag. Skolkade och drack alkohol. Rökte även olagliga saker. Det gick bara utför för mig. Det höll på att kosta mig livet 1995. Men nu gäller det vår miljö.Tycker synd om alla de barn som kommer att växa upp i den miljö på jorden som vi lämnar efter oss.

Redan 2009 så skrev jag att jag trodde att det var miljöförstöringen som orsakade det konstiga klimatet. Jag skrev då också att Svenska företag äger en massa smutsiga fabriker utomlands. I December det året så skrev jag om att vi skulle ändra vår livsstil för att rädda klimatet. Det året var det klimatmöte i Köpenhamn.

2011 så ville miljöpartiet att det skulle vara köttfria måndagar i Stockholms landsting och skolor.

2015 så var det klimat möte i Paris, Köpenhamnsmötet 2009 hade ju misslyckats. Nu fick vi ställa vårt hopp på mötet i Paris. Jag hoppas att jag gör tillräckligt för miljön efter Paris mötets avslut.

2016 så var det den varmaste mars månaden på 136 år. Jag var ändå nöjd med vädret när det var så varmt och skönt. Fast det märks ju att vi håller på att förstöra vår jord. Det året så var jag orolig för klimatet eftersom Trump rev upp avtalet.

Det var en stor risk att miljöpartiet höll på att åka ur riksdagen 2017.

2018 så började de beskatta flyget, för att den förstör så mycket för miljön. Vi själva kunde ju dra vårt strå till stacken, genom att grilla smart. Försökte ju själv att göra någonting för miljön.

Ja förra året så var frågan framme om jag hade klimatångest. Ja Greta var verkligen inne redan förra året. Ja jag oroade mig verkligen för att vi håller på att förstöra vår jord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s