Kommer Löfven att falla?

Publicerat: 10 februari, 2020 i Okategoriserade

Aftonbladet Lena Mellin tror inte att Stefan Löfven leder (S) i nästa val. Han har själv sagt att han inte tänker sluta förrän efter valet 2022.

Tror du att Löfven blir kvar vid makten?

Nej, fast vem ska ta över? Jag vill ju att vänstern ska styra vårt land fortfarande.

Jag har ju skrivit om Löfven förut. 2012 så förhandlade han om att fortsätta att bygga ut kärnkraften.

Året efter 2013 så ville Stefan Löfven ta bort avdrag för läxhjälp.

Jag undrar om gymnasieskolan är obligatoriskt, men jag lyssnade med Lena och det hade den inte blivit. För det ville ju Löfven att det skulle bli 2018 sa han 2014. Även 2014 så blev det frågor om Kärnkraftverk. Det året så blev Löfven även arg på SVT. Jag tyckte även det året att det var någon slags mobbing mot SD. Jag själv är inte mycket för SD, men de är ju många som röstar på dem. Jag förstår inte att Löfven gav Vänstern kalla handen 2014. Jag undrar om det är något parti som jag känner mig trygg med. Det året så erkände även Palestina som stat. Saknar inte Reinfeld vi makten. Jag tyckte inte att det var bra att utlysa extra val till den 22 mars 2015.

Även Löfven ska ha koll på vilka bolag han anlitar. 2015 så pratade Löfven om näthat i sitt sommartal.

2016 så tycker jag att det var bra att arbeta över blockgränserna. Jag verkar vara ensam som tycker att Löfven ha gjort ett bra jobb.

Finns det någon regering som duger åt alla? Även 2017 så ville jag inte ha något nyval. Förstår inte vad nassarna ska ut och demonstrera 1 maj för. Jag undrade även det året om vi hade något försvar. Alla kan inte bo i Stockholm. Visste redan ett år innan valet vilket parti som jag tänkte rösta på. Jag hade ett förtroende på poliserna som Löfven hyllade. Jag äter allt för mycket godis. Även Löfven som är vuxen får äta godis. Jag tycker att det är bra att straffrabatten försvinner. Jag tycker att Löfven hade gjort ett bra jobb.

2018 så tyckte jag att Löfven skulle beskatta de som har pengarna och ge till de som är utan. Löfven försökte att övertyga president Trump att strunta i Stål tullar. Politikerna måste försöka att få bort klassklyftorna. Klart att jag var orolig för Sveriges framtid innan förra valet. Klart att jag var orolig inför valet 2018. Jag trodde att det var mest äldre i riksdagen. Jag ville se Löfven som Statsminister hellre än Kristersson. Jag tycker att riksdags partierna var väldigt larvig som inte bjöd in SD för samtal. Det var många som röstade på dem. Ja Löfven tog Lööfs invit.

Jag hoppas inte att Löfven gick med på för många krav i från Annie Lööf. Det var bra att V satte ned foten om att även de ville ha inflytande över politiken. Jag demonstrerade inte den 1 maj 2019. Jag var väldigt kritiskt mot Sossarnas politik förra året. Löfven struntade i att åka till Gotland för Almedalsveckan. Till och med Trump, ville att Löfven skulle släppa rapparen ASAP Rocky. Löfven ville även att vi i storstan skulle betala mera till glesbygden. Jag trodde inte att Löfven kommer att vara statsminister i nästa val. Fast jag hoppas ändå att det är rätt parti som vinner. Vill inte ha något nyval i Sverige. Ja det var tråkigt att den förhoppnings fall blivande kvinnliga statsministern blev mördad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s