Egentligen inte

Publicerat: 28 mars, 2020 i Okategoriserade

I boken ”Rapport från ett slakteri” skriver veterinären Lina Gustafsson om hur rädda djur blir slagna och i panik klättrar på varandra i flera minuter då de trånga korgar sänks ner i koldioxid.

Är charkdisken värd priset?

Nej, men jag gillar kött. Hade jag bott på en gård eller någon annanstans där det finns bondgårdar i närheten, så skulle jag hellre köpa i från dem. Det är säkert godare kött- Jag vet att äter jag ägg i från någon som har egna höns så smakar det mycket bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s