Skriver och läser för mig själv

Publicerat: 2 augusti, 2020 i Okategoriserade

Näthandlaren Amazon är på väg att etablera sig i Sverige. I andra länder har det lett till butiksdöd, framför allt för bokhandeln.

Brukar du handla i en bokhandel?

Ja det händer, fast jag brukar ju mest lyssna på Storytel. Fast ibland så kan jag ju se en bok som jag verkligen vill ha. Senaste boken som jag handlade, var Vardagar 3 ut av min stora idol Ulf Lundell. Fast jag håller på att läsa den, så skulle jag vilja höra den som ljudbok. Jag är dålig på att läsa, tycker att det är lättare att lyssna. Så jag hoppas att Uffe läser in även denna bok.

Jag som konsument, som har dåligt med pengar kan det ju vara bra. Fast jag vill ju inte att arbetarna ska må dåligt, och gillar inte att små kämpande egna företagare går under medans någon som är rik bara drar in en massa pengar.

Jag har ju inte skrivit i den här bloggen på en månad på en månad. jag har vart sjuk. Jag vet inte ens om det är någon som läser den här bloggen. Men jag har den på min hemsida. Har även en massa andra bloggar där. Även en gästbok som det knappt någon som skriver i. Det kanske inte är någon som läser den här bloggen eller hemsidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s