Vill inte att den idioten ska vara president

Publicerat: 7 augusti, 2020 i Okategoriserade

Rekordmånga i USA är drabbade av corona och ekonomin går dåligt.

Tror du att Trump vinner valet i höst?

Jag hoppas verkligen, att han inte vinner valet i höst. Han verkar ju vara en stor clown. Jag skrev redan 2016 att Trump verkade vara en knäppgök. Jag hade ju hoppats på att Hillary Clinton skulle bli president 2016. Ändå så kände jag inte sådan stor oro för president valet 2016. Fast jag var ändå orolig över att både Trump och Putin med all kärnvapen. Ja 2016 var ett spännande år.

Ja jag trodde att Trump har förändrat världen. Jag visste ju inte riktigt hur mycket Trump skulle kunna förändra världen 2017. Mycket medmänsklighet försvann i och med Trumps president epok. Men jag litar inte på allt som skrivs på de sociala medierna. Trump var duktig på att sparka folk runt omkring sig. Själv har jag inte vart orolig för att få sparken. Det var någon som busade med Trump på twitter på sin sista dag.

Det var många som tvivlade på att Trump skulle få sitta kvar fram till nästa mandat period 2018. Ja Oprah Winfrey skulle säkert kunna bli en bra president. Kunde ju hoppas på att Löfven fick Trump på andra tankar.

2019 så försökte till och med ut rapparen ASAP Rocky som åtalades för misshandel i Sverige. Jag skulle inte vilja träffa knäpp göken Trump.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s