Ska i så fall ha dem i madrassen

Publicerat: 8 september, 2020 i Okategoriserade

Vice riksbankschefen Per Jansson kan acceptera minusränta – även på sparkonton. Inte aktuellt för privatkunder i dagsläget, uppger Swedbank och Nordea.

Är du beredd att betala för att ha dina pengar på banken?

Nej, de får ju räntor på mina pengar, de tjänar ju pengar på våra pengar. Att vi får ha dem där. Jag har skrivit mycket om banker förut. 2010 så var frågan om jag litade på min bank. Då höjde de även räntan och frågade om jag skulle binda mina bostads lån nu? Sista december det året så kom frågan upp igen om jag litade på min bank. 2017 så skrev jag om att jag fick frågan om att byta bank. Då kom även frågan om jag litade på min mobil bank. Det året var det även en man som var för gammal för ett lån. Den frågan var uppe ett par gånger. Jag har aldrig gillat Nordea som bank.

2018 skrev jag om att bankerna skulle ta ett större ansvar för sitt bank-id. Jag upprördes även då över deras mygel som de hade då. I slutet av 2018 kunde vi bli oroliga eftersom de skulle höja boräntan i början av 2019.

2019 skrev jag att jag litade på vår bank. Det året så ville de att vi skulle betala pengar för att ta ut pengar i från bankomaten. Klart att jag var orolig över ekonomin på grund ut av den svaga kronan. Jag var klart orolig över den räntehöjning som väntades.

I början ut av året så blev Swedbanks vd sparkad och fick miljoner i fallskärm, medans vi som är fattigare ska bli ännu fattigare. Medans de lever gott på våra pengar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s