Klantig statsminister

Publicerat: 2 januari, 2021 i Okategoriserade

Två dagar efter att regeringen uppmanat svenska folket att undvika köpcentrum besökte statsminister Stefan Löfven Gallerian i centrala Stockholm.

Upprörs du över att statsministern trotsar sina egna rekommendationer?

Jag tycker verkligen det var klantigt, fast det är ju hans liv. Även jag var ute på julaftonen och handlade i Kista Galleria för att handla ett spel till oss i julklapp. Fast då hade jag i alla fall munskydd på mig. Jag vill inte ha smittan. Jag tycker att det är bedrövligt att han som ska styra landet som rekommenderar oss andra att undvika köp centrar och själv göra det.

Har skrivit om Statsministern Stefan Löfven förut 2012skrev jag om att han ville satsa på Kärnkraften. Det året så tyckte jag att de även skulle ha ett lönetak.

Året efter så fick barnfamiljer dra av för läxhjälp.

2014 ville Löfven göra gymnasiet obligatoriskt 2018.Jag vet inte hur det gick med det. Då var det ännu en kärnkrafts fråga. Han blev också väldigt arg på SVT för att han fick stå på en låda. Jag kanske inte är så mycket för block politik. Men jag tycker att Vänster ligger närmare sossarna än Liberalerna . Jag kände mig inte trygg med den regering som Löfven bildade. Det året så erkände vi även Palestina som stat. Löfven hotade med ett extra val 2015.

Klart att en statsminister ska anlita ett företag som har ett kollektivavtal skrev jag om 2015. I sitt sommartal tog han upp mobbing på nätet.

2016 tyckte jag att de kunde samarbeta mellan blocken så att vi väljare får det bra, Jag var rätt nöjd med löneutvecklingen 2016, fast jag var ändå inte så insatt i den. Jag tyckte att Löfven gjorde ett bra jobb 2016.

Jag var nöjd med regeringen 2017. Ville inte ha nyval då heller. Jag förstår inte varför nazisterna ska demonstrera på den första maj. Det är ju arbetarnas och Vänsterns dag, Nazisterna är ju höger. Undrade då också om vi hade något försvar? Alla kan inte bo i Stockholm. Jag har förtroende för poliser. Jag är en beroende personlighet så jag är även sockerberoende skrev jag när Statsministern fick ett brev i från en flicka om han fick äta godis på vardagar. Jag tycker att det skulle finnas ungdomsfängelser då, istället för straffrabatt. Jag var även nöjd med statsministerns arbete även 2017.

2018 så tyckte jag att de som har pengar ska beskattas mer, så att vi som inte har pengar inte blir ruinerade när vi besöker sjukhus. Han försökte att få Trump på bättre tankar också, fast det misslyckades. Angående ståltullar. Jag tycker att klassklyftorna ökar mer och mer. Trodde att det bara var äldre i riksdagen, som inte stämde. Jag ville ju helst att Sjöstedt skulle få mer makt, men hellre Löfven än Christerson och Åkesson vid makten. Undrar vem som styr landet, är det Löfven eller Lööf?

Jag undrar hur många som har tappat förtroendet på Löfven. Klart att Vänstern ska ha någonting att säga till om för att stötta Löfven. Jag firade inte första maj 2019 heller. Jag var kritisk mot statsministern 2019 som går i Centerns ledband. Stefan Löfven struntade i Almedals veckan 2019. Trump försökte att få ut rapparen ASAP Rocky som åtalades för misshandel. Klart att rika kommuner ska hjälpa fattiga kommuner. Jag hoppas att det röda blocket har kvar makten nästa val. Ville verkligen inte ha nyval i slutet av 2019.

I början ut av 2020 så trodde jag att Löfven skulle falla innan nästa val. Trodde att straffrabatten var borta, fast den är tydligen kvar och Moderaterna vill nu ha bort den. Jag skrev om det här ovan. Corona kom till Sverige och då var det prat om att stänga gränsen till Sverige. Jag äter inte bara godis till påsk, Jag äter det jämt. Fast nu har jag fått sluta. Det kom nya restriktioner angående möten. Man får vara högst åtta på ett möte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s