Klart att man ska betala för polisen.

Publicerat: 4 april, 2011 i Okategoriserade

Festivaler och sportklubbar som drivs som aktiebolag betalar polisnärvaro själva. Nu diskuteras om även ideella föreningar ska göra det.

Ska man betala för extra polisbevakning?

Ja det är en självklarhet, de ska inte gå på våra skatter om någon ideell förening har något jippo där polisen måste hjälpa till. Jag vill inte betala om nazister har en stor fest med polis skydd. De ska de själva få göra.

kommentarer
  1. CyronSE skriver:

    Om någon inte vill betala, så vill jag gärna ha skydd.Ska bara dom med pengar få tillgång till ett säkert samhälle?Nästa steg är att skicka fakturor till privatpersoner.Vart ska vi då dra gränsen?Folk som inte är vältränade(eller beväpnade?) får inte vistas ute efter kl 21.00?Eller gå hem ensam från disco eller annat jippo?Polisen ska vara där den behövs, inte hos den som kan betala!

    • Chribba skriver:

      Ja fast det är ju du som betalar i längden genom skatten. Om det är något arrangemang som kräver polis insatser så ska ju inte du eller jag få betala för det genom höjda skatter. Då är det bättre att de kräver pengar ut av arrangörerna än av oss skatte betalare,

Lämna en kommentar