Har inte orkat oroa mig under semestern

Publicerat: 2 augusti, 2022 i Okategoriserade

Agnes Wold är orolig för att vi solar, badar och äter frukt. Forskarna är dock inte överens. Att inte få sol på sig är lika farligt som att röka, menar en del. Andra anser att det är hälsosamt med bad och frukt.

Oroar du dig över sol, bad och fruktätande?

Jag har inte lyssnat på hennes podd. och jag har inte orkat oroa mig under semestern. Började arbeta i går efter fyra veckors semester. Det är därför som jag ite har uppdaterat den här bloggen. Jag vet ju inte om det är någon som läser den. Eftersom det är ont om kommentarer. Men jag har skrivit om det här med oro förut. Jag orkar inte gå omkring och oroa mig hela tiden.

2009 skrev jag att vägarbetarna var oroliga på sin arbetsplats. 2011 skrev jag att jag inte skulle oroa mig över ekonomin om jag hade vunnit en massa pengar. Det året skrev jag också om oron över klimatet.

Året efter 2012 skrev jag om oron över miljön. 2013, så kände jag ingen oro över att bli sjuk på utlandssemestern eftersom det är väldigt sällan vi reser på utlandssemester. 2014 skrev jag att jag inte var rädd fast det är klart att jag kan ibland vara orolig ute i trafiken.

2015 skrev jag att jag orkar inte gå omkring och vara orolig om jag ska till något större evenemang. Den 8 augusti 2015 så var det 70 år sedan atombomben smällde, Fast jag orkar inte oroa mig för det.

Året efter 2014skrev jag att jag inte brukar vara orolig, när jag är på nöjesfält 2017 skrev jag att jag inte var rädd för framtiden- Fast att jag kunde ibland känna en oro.. 2018 skrev jag att jag inte var orolig för att hamna i krig.

Ja det är många gånger som jag har skrivit om min oro.

Lämna en kommentar